Tietosuojaseloste

Saariselkä Bowling Oy on sitoutunut huolehtimaan asiakkaidensa yksityisyyden suojasta ja tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on informoida asiakkaitamme henkilötietojen käsittelystä verkkokaupassamme. Käytämme verkkokaupassamme vahvoja salaus- ja suojausratkaisuja tietojen suojaamiseksi ja yksityisyyden suojan varmistamiseksi. Henkilötietojen käsittelyssä huomioidaan 25.5.2018 lukien sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) vaatimukset.

REKISTERINPITÄJÄ

Saariselkä Bowling Oy
y-tunnus: 3012611-4
Postiosoite: Honkapolku 5, 99830 Inari

REKISTERIN NIMI

www.saariselkabowling.fi verkkosivuston asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS

Keräämme henkilötietoja asiakkaiden tilausten käsittelemiseksi ja arkistoimiseksi, asiakasrekisterin ylläpitämiseksi sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteina ovat Saariselkä Bowling Oy:n ja asiakkaan välinen sopimus ja sopimuksesta johtuvat lakisääteiset velvoitteet sekä muu henkilön suostumukseen perustuva tietojen käsittely. Henkilötietoa kerätään tilanteissa, joissa henkilö on rekisteröitynyt Saariselkä Bowling Oy:n asiakkaaksi, ostanut tuotteita verkkokaupasta tai lähettänyt yhteydenottopyynnön ajanvarauslomakkeella tai sähköpostia.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Saariselkä Bowling Oy:n asiakasrekisteriin. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Saariselkä Bowling Oy asiakaspalveluun ([email protected]). Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa sekä hyvien tiedon hallinnointi ja -suojausperiaatteiden mukaisesti.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

· Henkilön etu- ja sukunimi

· Yrityksen nimi

· Sähköpostiosoite

· Postiosoite

· Puhelinnumero ja mahdollinen faxnumero

· Tiedot käsitellyistä tilauksista

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietoja seuraavasti:

1) verkkokaupassamme  vähintään 1 vuoden ajan

2) sähköpostiarkistossa vähintään 6 vuoden ajan

3) kirjanpitoaineistossa vähintään 10 vuoden ajan

TIETOJEN LUOVUTUS

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteröitymisen ja/tai tilauksen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Annettuja henkilötietoja käsittelevät 1) yrityksemme työntekijät, jotka käsittelevät tilausta 2) maksupalvelumme tarjoaja Bambora PayForm vastaanottaessaan maksun asiakkaalta 3) yrityksemme tilitoimisto 4) Yrityksemme tilintarkastaja. Muuhun käyttöön Saariselkä Bowling Oy pyytää asiakkaan hyväksynnän.

HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN JA TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröityneen asiakkaan henkilötiedot poistetaan käyttäjän pyynnöstä. Poistopyynnöt tulee esittää sähköisesti osoitteeseen: [email protected] Rekisteröityneellä ja/tai tilauksen tehneellä asiakkaalla on oikeus:

1. tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot
2. omien tietojen oikaisemiseen
3. tietyin edellytyksin käsittelyn rajoittamiseen (markkinointikielto tai muu henkilötiedon käsittely)
4. tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Asiakkaan tulee huomioida, että kaikkien tallennettujen henkilötietojen poistaminen on mahdollista vain, mikäli yrityksellämme ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojen käsittelyä.

EVÄSTEET

Kävijän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää ns. evästeitä (“cookies”). Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä sekä mikä on tietokoneesi IP -osoite eli mistä Internet -osoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan.

Evästetietojen avulla palvelun kävijämääriä voidaan seurata Saariselkä Bowling Oy ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta sekä analysoida ja kehittää kävijöitä paremmin palvelevaksi. Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista.